En regntung søndag i mai <3

Frukttrærne har så vidt begynt å blomstre, det regner, men det høljer ikke ned,- det er mer et sånt tett yr-lignende sig… Alle jordene får passe med fuktighet, og det grønnes over det hele…. Norge er et vakkert land, og SÆRLIG på våren….

Det grønnes på Eidsfoss også, vi ble henta klokka to, og dro opp for å spise middag på Kroa. Det var mye folk, til tross for regnværet.. De fleste bord var bortbestilt, men de ordna et fire-manns bord til oss…DA ble det tre stykker som spiste kjøttkaker med grønn ertestuing, og meg med min sedvanlige hamburgertallerken… Deilig å kunne sette seg stille ned og spise…Og det var godt, som vanlig! Dette var tredje dagen på rappen at jeg slapp å lage middag!

Jeg tok en liten tur opp i skogen i går ettermiddag og sjekka ramsløkforekomstene…DE er der! Samboer’n satt i bilen på parkeringsplassen og leste VG mens jeg beina ned fra Knudsrød….

Vi har SÅ mange vakre trær rundt oss her i distriktet… Det over her, står utafor Knudsrød Turisthytte med utsikt over Borrevannet!

Vi var så heldige i går kveld, at vi var buden bort på reker! Det var SÅ hyggelig, og SÅ godt. Vi fikk med oss solnedgangen over Holtandalen, sett fra “Lokket”! Vi hadde en kveld, hvor latteren runga og vitser og annet føyk “folk-i-mellom”! Jeg tror at sånne stunder kalles “befriende”, herlig!

Særlig jeg, savner mai-bråket! Jeg elsker hornmusikk, russ som hyler og skriker, musikk i store busser, ALT som hører med… Men, som Siri sier, i år blir mai mer synlig enn hørbar, og kanskje det er helt greit? At vi kan koble sansene den veien? Jeg har jo ALDRI klart å irritere meg over mai-bråket! Kanskje fordi jeg selv aldri fikk være russ? Men du kan ikke gå rundt og “grugge” på det? Livet går jo videre, og jeg har det SÅ bra!

OG HER er jeg helt på bølge! “Min tanke er fri”, jeg gjør som jeg vil, jeg har det meste på stell, utfra eget liv og egne bestemmelser…Og som Gladpensjonist,- kan jeg vel ikke ha det stort mer på stell enn jeg har? Takk til deg, SIRI,- for gode tanker 🙂

Etter middagen i dag, ble sjåføren og fruen med hjem i “salongen” og drakk kaffe, vi har tørka støv av salongbordet, og har fyr i peisen,- så vi klager ikke ett sekund! I morra blir gutta ferdig med golvet og på tirsdag, da tar vi fram malerkosten…. Livet er fint! 

I morra er det mandag, det er starten på uka, med alt den fører med seg! Det skal skje litt hver dag, og det er viktig, sett med mine øyne…Jeg kan godt lage middag, både til oss to OG til flere, men foreløpig så har vi ikke noe sted å sitte for å spise, hadde det vært LITT varmere ute, kunne vi sittet nede på “Frokostplassen”  og spist, men det er for kaldt. Gapahuken er jo full av sager og tilhengere og fuglene veit hva….. Begge bilene står ute, men nå tror jeg at regnværet har fjerna litt av støvet som lå over dem som et lokk!

Det gjelder å bruke livet for alt hva det er verdt! Jeg legger planer for de fleste dagene, men det blir jo ikke alltid som jeg har tenkt! Men gjør det noe? Nei! I morra tror jeg at jeg skal gå tur, på tirsdag skal jeg male, på onsdag skal jeg hente ei venninne på are sida av fjor’n, vi skal på tur for å besøke ei felles venninne som bor mellom Askim og Mysen! Jeg har ikke sett noen av disse barndomsvenninnene siden august i fjor! Resten av uka blir det malerkost! Vi skal være ferdig med malinga til Steinar kommer tilbake etter 17.mai, DA håper vi at parketten er i nærheten…. Jeg kommer til å støvsuge og vaske litt her oppe i annen etasje, etter at gutta har “tetta golvet” i morra…. Uansett hvor lite jeg tar av gangen, vil det bli synlig!

Jeg ønsker alle sammen ei fin uke, du veit aldri hva som dukker opp ❤

1 Comment

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s