FÆRDIG….. da er det bare å krysse fingrene!

Måtte bare nedom Roklubb-brua på veien hjem, kastanjene blomstrer jo… Vaksineringa gikk like fort og greit som sist…. De har system i sysakene der inne…

Det kom en pus gående mot meg da jeg kom, men den vinkla ut til sida og forsvant…..Kanskje han skjønte at HVIS han ble med meg, ville han ende opp med vaksine, han også…. 

Finværet  kom i natt, bildet ble tatt 03.46 eller noe sånt….og nå kan “alle hjerter glede seg”….Det er innmari fint ute… Jeg pakker litt for en tur opp til “de store skogene”, de åpna ordinær vei i dag, så det blir sikkert mye folk oppå! Jeg regner med at padleårene går som humlevinger innover, det er ganske mye vann, så det blir litt mindre plasser å telte på, men nå for tida dingler jo folk i hengekøyer, så det går nok bra!

Og vi har foreløpig kommet i mål, sola  er her!

Kan du tenke deg noe vakrere enn kastanjeblomster? De er helt magiske….

Men nå er vi snart her….jeg er sikker på at noen har funnet den første prestekragen…Og jeg gleder meg stort til å kunne rusle rundt og plukke disse her…. Ting skjer fort, når de først skjer… i går, da fant jeg plutselig ut at jeg skulle lage Ramsløksmør, og det gjorde jeg! Jeg dro opp i skogkanten og plukka litt, som jeg knadde sammen med laktosefritt meierismør…Det skal jeg ha i min bakte potet i helga…

Det var veldig hyggelig å ha besøk i går, det ble en grytestekt elgstek med tilbehør, resten tok vi i dag…Hyggelig å se noen andre, på en måte….Og hun er verdens mest takknemlige sjel, så det er ikke vanskelig å være hennes “Norske familie”!

Dagen i dag, den starta hos verdens hyggeligste fotpleier… Timen forsvinner med rakettfart! Og nå kan jeg loffe rundt på velpleide føtter fram til 1.juli!

Alle dager har verdi, hver på sin måte….NÅ når folk på vår alder er vaksinert, kommer vi til å “åpne flere forundringspakker”, DET blir stas, når vi kan slå ut håret sånn skikkelig! Gud bedre, her er det mye som kan skje….Hodet mitt bobler over av ideer….Og NOEN skal ut!

 

Det er bare å jafse i seg, livet venter ikke…

Ønsker alle ei god helg!

1 Comment

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s