Lykkelige dager….

Jeg tror, jeg tror på sommeren,- jeg tror på glade sommerdager, jeg tror på å samle gode venner rundt bordet, med reker og tilbehør, sanghefter, musikk og alt som hører med…

Og vi var alle sammen glade for at varmepumpa kunne brukes til å kjøle ned stua, ellers hadde vi vel svima av hele gjengen! Når det blir 17 stykker (fullvaksinerte!!!) samla rundt bordet og det er nesten 30 grader ute,  da skal vi være glade for at det er mulig å ha det fint….Vi droppa stearinlysa i går kveld! Sånne samlinger som dette her, det har vært et stort savn over en viss tid,- men NÅ klarte vi det! Ingen kan se at vi har har hatt fest, det er vaska opp og støvsuga, og kaffekoppen er inntatt på trappa, med rekesmørbrød til frokost,- fordi vi har en god venn som rensa resten av rekene da vi rydda bordet i går kveld! Det blir rekesmørbrød til lunsj også… Tusen takk, Helge, for at du kasta deg over jobben… takk til Marit også, du ble jo trua av Helge til å hjelpe til!

Vi starter ALLTID med “Slå ring” av Jahn Teigen! DEN kan alle, og vi synger av hjertens hals….Gode venner er en sann lykke ❤

Forrige kvelden var det minst like varmt, og etter kaffe hos Greta, ble det en lyntur inn på KJv, det var så fine skyer..DER satt det ei venninne av meg på en krakk, og vi ble sittende og prate og se på måker og folk som kom og gikk…

Denne måka her, den landa foran oss, kom mot oss og sto og glante… jeg lurte på om den kom til å sovne til slutt, men siden det ikke var noe å hente, så snudde den bakparten til og gikk!

Ja, gnål er noe dritt! Vi får ta fram det gode humøret og gjøre oss klar til neste opplevelse…Vi er ferdige med å pusse opp, slanking er vanskelig, været er bra, jeg bader sjelden, så da velger vi de gode løsningene… EN av dem, er å dra til Wrightegaarden i Langesund i ettermiddag, vi skal spise middag OG gå på konsert med Hellbillies….I morra blir det konsert nede på Stallen her i byen, med Stallgutta! Og så har jeg kjøpt billetter til Rjukan-opplevelser på onsdag…Både ferga og toget,- etter LITT “dikkedarier”, fikk jeg kjøpt billetter…. Vi må riktignok stå opp tidlig, for toget går klokka 10, men vi overlever det! Det er jo en bit å kjøre, vi skal ned til Tuddal, og over fjellet til Rjukan! Minst halvannen times kjøring!

Plutselig så oppdaga Samboer’n at Tv-kanna hadde fått et ansikt i går….Nytt bilde!!!!Vi må glede oss over de morsomme tingene… Nå er det varmt og godt ute, men ikke plagsomt! I natt, da folk gikk hjem,- da var det sånn lun luft, det er DA vi burde sette oss ut og bli der! Men så kryper du under dyna da, og plages av varmen, til tross for full gjennomtrekk og det hele….

Ja, sommergleden, den sitter mellom øra…. Og vi er heldige som kan nyte sol og regn og lune kvelder…Livet er godt!!!! Og vi gleder oss til fortsettelsen av de glade sommerdagene… Vi må jo ta ansvaret for dem sjøl?????

Det er jo bare fredag, herlighet…. la oss får mange dager som er de beste i våre liv ❤ ❤ ❤

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s