Glade sommerdager…

Når du står på brygga i Langesund og ser at det kommer en skikkelig “sommerbåt” forbi, da skal du ta innover deg, hvor heldige vi er, som kan høre lyden av en gammel motor, høre måkeskrik og glad latter rundt omkring! 

Nedenfor Wrightegaarden, der satte vi oss på en benk og så på ei dame med hund, på padleboard…Hunden var hel trolig ❤ Og vi hadde en liten opplevelse med en som kom ut av en båt, han va’kke helt stø på beina, og måtte få en hjelpende hånd for å komme seg i land, med en skikkelig musikksak, en svær en, med sånt trillekofferthåndtak på toppen….Han trodde sikkert at vi lå i båt, for han forkynte at han skulle nok holde oss våkne utover natta….

Vi har faktisk ikke vært på Wrightegaarden på 6 år, og så vi da, som pleide å være der flere ganger hver sommer! Vi satt oppe på terrassen, og kunne gå ned i haven hvis vi ville, men DA kunne du ikke komme opp igjen! Vi ble sittende, lyden ble grei, takket være glassene som omkransa terrassen. Og jeg traff igjen en gammel kjenning fra jobbetida, Øyvind ❤ Han var alltid så hyggelig å få på besøk, og han var fortsatt like kjekk og blid….Han kom bort og prata litt! Han huska at vi pleide å være på konserter der…

Hadde det ikke vært for at vi ikke fikk igjen pengen for billettene vi kjøpte i januar i fjor, men måtte velge ny konsert, så hadde vi nok ikke reist….

I går var vi på Stallen i Horten, vi hørte på Stallgutta,- og vi fant ut at DET var mer moro….Og det koster jo ikke skjorta å komme inn. Vi var på “fårspill” hos noen gode venner fra klokka 15 til 16.15, og vi dro på “nachspiel” hos noen andre klokka 18.45….Hos de første var det sjampis og snacks, hos de andre var det  reker med tilbehør…. Og vi gikk hjem i nattelyset…

Brannalarmen gikk mens vi var på “fårspill”, det var noe med damp fra kyllingsteiking nede i underetasjen, hvor det er en kolonialbutikk! Det skal jo skje litt småtteri også….

Det var vakkert klokka 23.30, vi rusla hjem i sommernatten, det var varmt og godt! Og da vi kom hjem, satt vi litt på trappa og  hørte på radioen, fin avslutning på en hyggelig dag!

Her kommer påminnelsen igjen! Det ække noen grunn til å vente på noe som helst!!!! Folk blir sjuke, noen dør, – det er ikke noen alder på sånne ting!

Men det er lov å ta en pause fra ting.! En av mine pauser i dag, har vært å plukke rips.. DET er dritkjedelig, men godt å ha til dessert på sikt! OG så stryker jeg dynetrekk og lange duker innimellom, DET er også kjedelig, men jeg kan jo ha en pause her og nå?

Helga er snart over, og i morra er det “Endelig mandag” og ei ny uke.. jeg starter uke med hårklipp klokka 10, fysikalsk klokka 12.50 og bursdag klokka 17,- det er en knallbra start på uka….Og så tar vi resten av uka som det kommer…. Jeg veit at vi skal til Rjukan på onsdag, for billettene til Rjukanbanen og  tur på Tinnsjøen med “Storegut”, de ligger nede på spisebordet her…Utover det, så blir dagene til etter som de dukker opp….

La oss glede oss over alt vi har, alt som er rundt oss, over de enkle gledene…

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s