Ærre mulig? Hælj,- nå igjen?

Dagene flyr SÅ fort, at det er nesten ikke mulig å henge med…Meeen,- vi gjør så godt vi kan! Vi har rukket både bursdag, en  tur til “Paradis”, og vi har vært på Rjukan og kjørt både tog og ferge, Og i dag har vi vært på “de store skogene” en tur….

Bursdager inneholder både mat og kake, vi fikk en fantastisk Baccalao og en kjempegod Pavvlova-kake…..Og det var hyggelige mennesker som vi kjente fra før, OG noen som vi ikke kjente fra før….Jeg kjørte bil, derfor Munkholm!

Kveldshimmelen var vakker, og vi kjørte hjemover, stinne av både mat og drikke….

Jeg gikk en kveldstur til Heddevatn, uten hund….bare lufta hue og kjente på om det ble for mye mygg og knott, men det gikk greit….. Dagen etter skulle vi tidlig opp, for jeg hadde kjøpt billetter til Rjukanbanen klokka 10….

Vi fikk sånne gammeldagse pappbilletter som det ble klippet hull i, sånn som det var en gang… Det var tre togvogner som var utlånt fra Jernbanemuseet eller noe sånt, artig med sånn skraklete, knirkete greier…Turen tar 45 minutter hver vei, og du får en del info underveis…

Du ser ikke så mye etter jernbanesporet, det er mest opplevelsen av å kjøre gammelt tog! Jeg er veldig glad i gamle tog, – og drømmer om en ny tur med Krøderbanen! FOR akkurat DET var gøy!

Du kan gå opp på brua og snakke med folka der, og du kan gå ned i maskinrommet og kikke…Gutta var nede i maskinrommet, jeg ble med på brua! Kapteinen viste seg å være feriekaptein på Storegut, eller så var han kaptein på Bastøfergene….. Vi måtte jo tilstå at vi kom fra Horten….

Så lenge du har med deg vannvogna, så orker du ei stund….Vi hadde jo så skrekkelig vær også, se på den fæle skya….

Det gikk mye kjappere å komme inntil land med denne båten, enn når Bastøfergene fyker i alle retninger….

Selv om vi sukker og stønner over varme og sol, så MÅ vi bare nyte det lille som er… NÅ skal været snart dra nordover og glede dem som har frosset seg gjennom noen uker……

Og Siri har reist hjem fra været og det hele….Jeg blir her ei stund til! MEN, vi skal nordover om litt! Vi har bestilt passe varmt og pent vær!

Geitramsen og mjødurten sto i tjukke lag ved Uppigard da vi kom tilbake på onsdag! Og så dro vi hjem igjen da, og klargjorde oss for en tur på “De store skogene” i dag! I morra er det konsert på Stallen, med Backers Blaa…. Vi skal på “fårspill” og etterpå-lag sånn som forrige lørdag, bortsett fra at vi går tilbake til utgangspunktet etter konserten….Blir moro ❤

Vi får ta med oss den moroa vi kan få, vi veit ikke hvor lenge vi klarer å kravle rundt….Livet er for kort til å sitte å sture!

Nyt de gode dagene, bad hvis du har lyst! Gå på konsert, drikk vin, spis god mat…. Vær sammen med folk du trives sammen med ❤

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s