Dagene rusler og går….

Og det gjør jammen denne lille pjuskete høna også….Hun skal nok være sånn…

Lærer’n min og jeg har vært på Fossesholm i dag, vi har sett diverse kunst, – mye bra! Og vi har sett på dyra,- kaniner, høner, haner, sauer og sånt… Pluss at vi ble med på en vandring inne i hovedbygningen der, MED guide…HUN kunne mye historie….

Det var en fargesprakende gjeng inne i hønsegården! Vi brukte kanskje mer tid på dyra enn på resten, men vi drakk kaffe i kafeen og det ble kjøpt litt greier inne i “husflidsbutikken”,- der fikk vi tak i billetter til den guida turen også…. Og vi har skravla og ledd i hele dag, det er SÅ deilig med sånne dager!

Jeg har vært på Fossesholm før, men ikke i regnvær….Men regnet  spilte ingen rolle for oss, vi slo ikke opp paraplyen en gang! Ble vi blaute? NEI!

Det er en viss forskjell på å gå mot 60, og ha passert 70 med god margin! Men jeg spør Google om det meste, og i går var jeg nede i Telenorbutikken på Sjøsiden og fikk hjelp til å bytte Simkort i telefonen, pluss at han hjalp meg å få tilbake e-posten min på telefonen… For det er lov å ikke kunne, pluss be om hjelp…. Erfaring er viktig, og vi må ta lærdom! Og grunnen til nytt Simkort, var at jeg ikke fikk inn BankID på telefonen, -ikke med hjelp en gang… MEN, da vi var ferdige i går, da sa den kjekke unge gutten: NÅ kan du gå hjem og legge inn BankID sjøl, – og det gjorde jeg ❤ Hurra! – det virka!!!! Ikke skulle han ha noe for å hjelpe meg heller, så jeg forkynte at jeg kunne forgylle ham ❤ Han bare flira…. Så NÅ funker alt , det er helt utrolig !

Jeg fant denne også, her om dagen! Den taler for seg!!!!

På søndag gikk vi tur på Møringa på Kjv! Det var minst 30 grader og jeg trodde min siste time var kommet….selv MED vannflaske! Men det er mye pen ungdom ute langs strender og sånn, de tåler mer enn meg! Borte i bukta mot Vealøsveien, der var det et yrende liv…..Det er jo deilig med sommer da, med sol og det hele! Bare det finnes en liten skygge for sånne som meg! Jeg ha’kke bada ennå, heller jeg! Vi har dusj her hjemme!!!!

Siri tenkte tanken før meg! Og det er jo sant.. I går kveld,  da tordna det vilt rundt oss, rart at det går bra? Men vi trenger regnet!!!!

Kari Bremnes har også gode tanker…. Og så er det fugler på bildet,- i dag fikk Randi først øye på tre store fugler på et jorde oppe i Våle, ingen av oss huska hva de het…På veien hjem, da surra jeg som vanlig, kjørte omveier og rundt omkring,- Randi hadde ord på det,- det heter “å bile”,- så vi “bila” rundt, også bortom Eplerød… der gikk det fire store fugler ute på en åker! Herlighet,- de heter jo TRANE.…. vi hadde tenkt at vi skulle Google “store fugler” etterpå…Og så datt det inn av seg sjøl….

Jeg er ganske sikker på at vi skal på tur igjen! Det finnes MYE som ikke er oppdaga! OG kunstnere trenger å se andres kunst, for å få inspirasjon og nye ideer! Jeg fortsetter jakten! Etter hvert så kommer vel “den flyvende hollender” hjem fra seiltur også, så kan hun bli med, hun også!

Og DER er jeg! Og jeg håper at mange er på “sitt trinn” i livet, det har noe med livskvalitet å gjøre….. Nå melder de litt regn, litt styrtregn, litt torden og kanskje litt sol fram mot helga, men blir det godt nok til hyttetur,- eller konsert? Eller skal vi bare samle noen venner her hjemme? For DA kan det bare regne!!!! Det regner også på det trinnet der jeg trives! Men det må slutte etter ei stund! Jeg skal skrive tale til en konfirmant, det burde jeg gjøre i kveld og i morra…..Jeg har akkurat funnet ut at dagens ungdom, de kan ikke de sangene vi kunne som unge… Og jeg kan ikke lage sang på en rapp liksom… Det blir tale!

Vi satser på de beste rundt bordet snart, det er alltid hyggelig ❤ Finn noen bra, dere også! Lag ei suppe, eller noe annet enkelt, og nyt ❤

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s