Midtveis!

Det var musikkøvelse her i går, gutta øvde til Fredagsdansen på Horten Aktivitetssenter nå førstkommende fredag klokka 11. Jeg håper det dukker opp noen ved “stambordet” vår….

Etter at gutta hadde dratt hjem, kom Barndomsvenninna for å bli med på tur ut til Essoskauen. Hun hadde vært med meg dit en gang for lenge siden, men blåveisen var like vakker i går, som den gangen og i  forrige uke.

Hun dro hjem etter turen og Samboer’n dro avgårde for å spille bridge. Jeg satt i stua og så på en blikkstille kveld, med speiling på Indre Havn.

Samboer’n og Steinar er ferdige med vedprosjektet sitt, NÅ er de oppe og rydder opp etter seg. Men jeg tror ikke at det har vært noen gærne damer i vedhaugene dems…De drikker av flaska, det er neppe vann i de flaskene?

I dag fikk jeg besøk av Åse fra Larvik, vi er gamle arbeidskollegaer fra tiden i Prøvenemnda,- vi har prata om å gå tur i flere år, og IDAG kom hun ❤ Og vi gikk en runde rundt Hortenskogen fra Fyllinga og vi fortsatte til,- ja… gjett??? Nemlig til Essoskogen. Vi satt på ei planke og drakk kaffe og spiste matpakka vår i sola. Skravla har gått, vi har flira og mimra… Vi kjenner hverandre ganske godt!

Det er fint bortetter, med fjorden og rullesteinstranda nedenfor. Og det er lettere ujevnt terreng bortetter, du må se hvor du går! Det er ikke egna for krykker, barnevogn eller rullator!

Vi har diskutert verdens galskap også….Finnes det egentlig noe håp? Så lenge det bare er hevn som står i hue på folk, og alle på toppen i de store landa er helklikk???

Åse står ved “Den rare bjørka”, hun har barnebarn i den rette alderen, som sikkert hadde klatra ganske høyt opp. Det ække no’ for vårs!!!

Her er dagens blåveis! NÅ er det ikke mange dagene igjen før den er ferdig, hvitveisen overtar…. Men vakre???? JAAAAAA ;-))))

Det har vel hendt!

Jeg er jo i et tilbakeseende modus om dagen, i og med at jeg rydder i gamle greier…Og jeg har oppdaga at kortet fra 1996, det er ikke fra turen til Tyrifjord, men fra turen vi hadde til Kragerø og Jomfruland!

Men DET med å plante vennskapets frø,- det står fortsatt ved lag!  Da vi dro til Kragerø, da skulle vi kle oss “på Nordmanns vis”,- tilbake til 50-tallet. Dere skulle sett den gjengen som gikk ombord på ferga til Jomfruland!!! Med vindjakker, ryggsekker, primus og annet… Og det regna….Men alle holdt ut, og alle tørka opp på Victoria hotell i Kragerø etterpå. I hvertfall utvendig ;-)) Dagen etter gikk ferden om Holmen Gård i Gjerstad, som den gangen tilhørte Norsk Husflidslag,-  og Porsgrunn Porselensfabrikk, hvor vi fikk et foredrag om produksjon,-  før vi satte kursen mot Bøkekroa i Larvik og fikk i oss litt middag….

Jeg lurer på hva vi gjør i morra,- da kommer Engelen hit, og vi må ut av huset en tur…Vi finner vel på noe! Men i morra kveld, da blir det Hof kirke! DA skal vi høre “Sandsvær Strenger & Hønn”,- de er litt som Ila Auto…Vi gleder oss stort! Det er viktig å prøve nye ting, du veit jo ikke hvordan det låter,- før du har hørt? Jeg tenker på da vi dro på “Skiensfjordens Trekkspillorkesters 30 års jubileumskonsert”, folk lo av oss da vi spurte om de ville være med, men ET par takka ja. Og vi hadde en fantastisk kveld<3 Ingen av oss visste noe om den konserten, men den ble jo helt magisk!

Det er midtveis i uka, ingen av verken hvitveis eller blåveis er i familie med midtveis. Men vi liker det meste…. Og kvelden er ung ❤

Ha en fin fortsettelse på uka ❤

Leave a Comment